BIGFOOT Key Kopen. BIGFOOT Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen en koop BIGFOOT key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key BIGFOOT rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 04-07-2022 voor een BIGFOOT sleutel in Nederland is € 10.54

Het begon allemaal in het voorjaar van 2016. De kranten Jasper publiceerde een bericht over de verdwijning van een groep toeristen in het nationale park. De politie denkt dat het een ongeluk was, want de band ging op de rivier varen. Maar je team weet zeker dat dit zeker een van de meest ongrijpbare wezens is die Bigfoot of Sasquatch worden genoemd. Jij en je team van onderzoekers besluiten om tot de waarheid te komen.

Kun jij Bigfoot vinden?

Wees vindingrijk en test je kracht in de Bigfoot-jacht en onthoud dat zelfs de meest ervaren jager slachtoffer kan worden.

Hoewel het geen spel is dat je elke dag speelt, is de ervaring nog steeds een om te onthouden. Je hoeft je niet alleen zorgen te maken dat de grote man achter je aan kruipt, maar er vallen ook bomen, bliksem en herten die je echt wel doen schrikken. Krijg de rillingen als je hem in de verte hoort brullen. Dit spel is nog in de vroege fase en wordt constant bijgewerkt om de speelervaring bij te scherpen en de content uniek te maken.

Unieke eigenschappen

  • De game is ontwikkeld op Unreal Engine 4.
  • Online Co-op is ontworpen voor maximaal 3 personen.