Big Pharma Marketing and Malpractice CD Key code kopen

Big Pharma: Marketing and Malpractice

Het spel

Big Pharma: Marketing and Malpractice oftwewel Groot Farmaceutica: Marketing en malversaties is een spel wat werd ontwikkeld in april 2016 door Twice Circled, gevestigd in het Verenigd Koninkrijk. De uitgave van het spel werd gedaan door Positech Games.

In dit spel is het de bedoeling om farmaceutische producten te verkopen en daartoe is heel veel toegelaten. Je moet als dokter medische sessies geven en monsters uitdelen bij de apothekers. Het doel is om de grootse farmaceutische speler op de markt te worden en alle concurrenten van de markt te spelen.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Big Pharma Marketing and Malpractice tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Big Pharma Marketing and Malpractice op Keysforgames.nl