Beyond the Wire Key Kopen. Beyond the Wire Steam PC Key prijzenvergelijk.

Over Beyond the Wire

Vergelijk prijzen en koop Beyond the Wire key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Beyond the Wire rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

De Canadese ontwikkelaar Redstone Interactive heeft Beyond the Wire onthuld, een FPS uit de Eerste Wereldoorlog die zwaar is in loopgravenoorlog en wedstrijden van maximaal 100 spelers ondersteunt. Het wordt uitgegeven door Offworld Industries, de studio achter Military Sim Squad, en komt later dit jaar naar Steam Early Access.

Beyond the Wire plaatst je in gevechten met 100 spelers, gevuld met chaos en strategie in alle vormen. Het westfront wordt weergegeven met een ongeëvenaard detailniveau, met alle donkere en intense momenten die soldaten hebben meegemaakt. Van de chaos in grote, open velden tot de angst van dichtbij voor loopgravengevechten, alles voelt even intens als realistisch. Je zult met je teamgenoten moeten samenwerken en strategieën en tactieken moeten afleiden als je bovenaan wilt komen. Hoe je een bereden kanon, een aanvalsmacht of een vijand aan de andere kant van de loopgraaf uitschakelt, is aan jou. Beyond the Wire geeft je veel vrijheid en laat je de ware verschrikkingen van oorlog zien.