Ben and Ed Blood Party Key Kopen. Ben and Ed Blood Party Steam PC Key prijzenvergelijk.

Over Ben and Ed Blood Party

Vergelijk prijzen en koop Ben and Ed Blood Party key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Ben and Ed Blood Party rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

Ben en Ed – Blood Party is een bloederige 3d Platformer. Speel alleen of samen online en overleef dodelijke hindernisbanen. Personaliseer je zombie, maak je eigen niveaus en upload ze via Steam-Workshop. Gebruik de voordelen van je rotte lichaam! Verlies ledematen, gooi je hoofd of wordt getransformeerd in een vleesblok.

Bloederig mooi

Ben and Ed – Blood Party kan beschouwt worden als een game-succes. Het eenvoudige concept van een 3D-platforme komt met een donkere draai, inclusief een schokkende plotwending aan het einde. Deze game werd snel opgemerkt door Youtubers zoals Jacksepticeye en gamers van over de hele wereld werden verliefd op Ben en Ed.

Dit vervolg heeft momenteel een vroege toegang en neemt hetzelfde 3D-platformerconcept aan dat ook het origineel had. Het verschil is echter dat Ben en Ed-Blood Party multiplayergaming mogelijk maken en de speler de mogelijkheid biedt om zijn eigen niveaus te maken en deze in de Steam-workshop te delen.

Unieke eigenschappen

  • Speel met maximaal 4 personen. Strijd om de eerste plaats en ontdek wie zijn rottende lichaam het snelst naar het doel kan slepen, of werk samen om de dodelijke hindernisbanen samen af ​​te ronden.
  • Bouw je eigen niveaus met de geïntegreerde niveau-editor. Creëer een koers, plaats vallen en maak hel tot leven voor degenen die het proberen te voltooien.
  • Upload je levels naar Steam Workshop en laat de wereld erin doodgaan, of download talloze levels gemaakt door andere spelers.
  • Creativiteit wordt altijd gewaardeerd, en dat is een groot deel van wat Ben en Ed-Blood Party kenmerkt.