Beholder Key Kopen. Beholder Steam PC Key prijzenvergelijk.

Over Beholder

Vergelijk prijzen en koop Beholder key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Beholder rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

Verhaalgedreven

Beholder is een verhaalgedreven spel, in een grimmige, dystopische toekomst waarin een totalitaire staat alle aspecten van het privé- en openbare leven beheerst. Wetten zijn onderdrukkend en de privacy is dood, en nadat de vorige verhuurder van een flatgebouw is ‘weggedaan’, benoemt de staat u als de nieuwe manager. Jij, je vrouw, je zoon en je dochter verhuizen naar de kelder van het complex, bestaande uit zes appartementen in totaal. Het is jouw taak om het complex te onderhouden en te herstellen, maar het wordt snel duidelijk dat een verhuurder niet je enige werk is.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Beholder tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Beholder op Keysforgames.nl