Beholder Blissful Sleep CD Key code kopen

Over dit spel

Beholder Blissful Sleep

Beholder Blissful Sleep, oftewel, zalige slaap is de opvolger van de het orginele Beholder spel. Beholder Blissful Sleep is ontwikkeld en geproduceerd door Warm Lamp Games en is uitgeven door Alawar Premium, de release vond plaats op 18 mei 2017.
Dit opvolgende spel van de Beholder geeft je meer achtergrond informatie van de karakters die in de grimmige wereld van de Beholder proberen te overleven. Het verhaal van degene die op zoek zijn naar verlossing, die alleen achter gelaten zijn en alles hebben achter gelaten worden nu eindelijk aan het licht gebracht!

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Beholder Blissful Sleep tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Beholder Blissful Sleep op Keysforgames.nl