Beat Cop Key Kopen. Beat Cop Steam PC Key prijzenvergelijk.

Over Beat Cop

Vergelijk prijzen en koop Beat Cop key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Beat Cop rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

Ontwikkeling en productie van Beat Cop

Beat Cop is een game die werd geproduceerd voor Microsoft Windows, Apple en Linux computers. De productie van het spel werd gedaan door het bedrijf PixelCrow. Dit bedrijf is gevestigd in Polen en werd opgericht door de heren Miazik en Koslowski, die zich specialiseerden in de PixelArt games. Het spel werd uitgegeven door 11 Bit Studios en werd in geen tijd zeer populair, mede dankzij het sterke verhaal.

Het verhaal werd dan ook gebaseerd op televisiereeksen uit de jaren tachtig waarin ‘cops’ de hoofdrol speelden. In tegenstelling tot wat je zou verwachten als je het spel ziet is dit geen oud maar net een zeer recente game. De game werd namelijk pas op 30 maart 2017 voor het eerst uitgegeven en is te koop via o.a. het Steam gamersplatform.

Verhaal en doel van het spel

Jack Kelly is een detective die op een moordzaak wordt gezet. Het onderzoek escaleert en Kelly wordt gedegradeerd tot straatagent. De baas behandeld Kelly als een groentje en de maffia blijkt betrokken in de moordzaak met als resultaat dat zij wraak willen op detective Jack Kelly.

Jack Kelly heeft maar één probleem: als straatagent mag hij enkel verkeersboetes uitschrijven en voetgangers aanklampen terwijl zijn drang om de moord op te lossen blijft groeien. In het spel speel je zelf met het personage detective Jack Kelly en het is de bedoeling dat je aan de hand van wat de agent kan en mag binnen zijn gedegradeerde functie, aanwijzingen vindt en de confrontatie aangaat met de maffia. Zo moet je uiteindelijk de moordenaar te vinden, arresteren en terug detective proberen te worden.

Bijzonderheden aan spel

Het spel is volledig gemaakt in pixels waardoor het spel hoekig en robotachtig over kan komen. Die manier van karakters creëren is officieel erkend als PixelArt. Het spel is dus als het ware een interactief kunstwerk. Het spel is ondanks het wel zo lijkt niet zwaar in omvang. De minimale vereisten zijn dan ook vrij simpel gehouden gaande van een Windows XP versie of beter over slechts 2 GB RAM-geheugen die nodig is.