BattleTech Key Kopen. BattleTech Steam PC Key prijzenvergelijk.

Over BattleTech

Vergelijk prijzen en koop BattleTech key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key BattleTech rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

BattleTech: futuristisch, gaaf en keihard: voor de echte liefhebber

BattleTech. Een spel met ontzettend vette graphics. Het is een spel van de bekende ontwerper Harebrained Schemes, en het wordt gepubliceerd door Paradox Interactive. Het spel komt uit in april 2018, allereerst voor Windows, OS X en Linux. Kun jij ook niet wachten op het moment dat je weer heerlijk kan genieten? Na een dag werken of studeren achter de PC gaan zitten en je helemaal te verliezen in de virtuele wereld? Wat is er beter dan dat! BattleTech is daar bij uitstek het spel voor. Hieronder zul je begrijpen waarom.

De Gameplay en Setting van BattleTech

Dit spel speelt zich af in het jaar 3025 tijdens de ‘Succesion Wars Era’. Er zijn grootschalige oorlogen gaande tussen verschillende ‘clans’. De oorlogen worden gevochten met uiteraard ontzettend moderne wapens. BattleTech is een science fiction spel dat al langere tijd bestaat. Deze nieuwste versie is fantastisch. De graphics zijn prachtig en de gameplay is ultiem. BattleTech is een turn-based strategiespel. Als speler kruip je in de huid van een huursoldaat. Althans, de commandant van een huursoldaten unit; de “mech lance”. Volgens de ontwikkelaar van het spel lijkt het op een bordspel, maar niet met de regels van een bordspel. De omvang van het spel is gigantisch. Je kan veel kanten op op de map. Het gaat over een gebied dat wel 400 a 600 lichtjaren van de aarde af liggen. Ben jij een groot fan van science fiction? Hou jij van steengoede spellen met geschiedenis? Laat jezelf heerlijk genieten van dit prachtige spel. BattleTech is perfect voor de echte gameliefhebber!