BATTLETECH Heavy Metal Key Kopen. BATTLETECH Heavy Metal Steam PC Key prijzenvergelijk.

Over BATTLETECH Heavy Metal

Vergelijk prijzen en koop BATTLETECH Heavy Metal key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key BATTLETECH Heavy Metal rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

Een ruige heavy metal game voor de actie liefhebber!
BATTLETECH Heavy Metal is een strategisch vechtspel. Maak gebruik van zware machines om de gevechten te overwinnen. Dit verslavende en zeer spannende spel is gepubliceerd door Paradox Interactive.

Kruip in de huid van een huursoldaatcommandant die een groep aanvoert van gigantische gevechtsvoertuigen, de zogeheten ‘mechs voertuigen’. Deze voertuigen worden bestuurd door MechWarriors. De game speelt zich af in een dystopische wereld in het jaar 3025 waarin oorlogen centraal staan. Deze wereld bestaat uit adellijke huizen welke de spelers kunnen dienen aan de hand van het aantal overgebleven mechs. Het spel stamt af van een klassiek bordspel, Classic BattleTech.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download BATTLETECH Heavy Metal tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel BATTLETECH Heavy Metal op Keysforgames.nl