Battlefleet Gothic Armada 2 CD Key code kopen

Battlefleet: Gothic Armada 2 is een game van het type real time strategy. Deze game is ontwikkeld door Tindalos Interactive en uitgebracht door Focus Home Interactive. Het is ontwikkeld op basis van de beroemde table game van Games Workshop waarin de epische ruimtegevechten van Warhammer 40.000-universum beschreven wordt. Dynamisch en dramatisch!

De setting

Als gamer zit je middenin de nieuwste dramatische verhaalontwikkeling in het Warhammer 40.000 universum, de Gathering Storm en de 13e Black Crusade. Deze dient als decor voor drie dynamische en uitgebreide campagnes met een zeer hoge verhaalvertellende waarde, gericht op de Tyranids, de Necrons en het Imperium. Ga op verkenning in de Eye of Terror, met of tegen gerenommeerde personages zoals Belisarius Cawl, Gulliman en anderen.

Welke nieuwigheden mag je verwachten?

Battlefleet: Gothic Armada 2 is een volwaardig vervolg op het originele spel. In deze game krijg je intensere gevechten, gedetailleerde gameplay en verbeterde multiplayer-modi. Je beschikt over meer aanpassingsmogelijkheden voor de schepen en de vloten. Kortom: je krijgt nog meer functies voor een betere online ervaring, welke resulteert in een verbetering over de hele lijn.

De kracht van deze game

Battlefleet: Gothic Armada 2 wordt door kenners omschreven als nog groter, nog indrukwekkender en nog ambitieuzer dan de vorige versie. Het bevat bij de lancering alle twaalf facties van het originele tafelmodel en zijn uitbreidingen op basis van: de keizerlijke marine, Space Marines, Adeptus Mechanicus, Necrons, Chaos, Aeldari Corsairs, Aeldari Craftworld, Drukhari, de koopman van T’au en Protector Fleets, Orks en tenslotte de Tyranids. Deze game is de ultieme ruimtevaart oorlogservaring!