Battle Brothers Blazing Deserts Key Kopen. Battle Brothers Blazing Deserts Steam PC Key prijzenvergelijk.

Over Battle Brothers Blazing Deserts

Vergelijk prijzen en koop Battle Brothers Blazing Deserts key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Battle Brothers Blazing Deserts rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

Battle Brothers maakte een vrij rustige duik binnen de gaming-community toen het voor het eerst werd uitgebracht. Als onafhankelijke ontwikkelaar had Overhype Studios niet het budget om te concurreren met grotere gamestudio’s, dus concentreerden ze zich in plaats daarvan op gameplay. Battle Brothers bewees eens te meer dat je niet tonnen geld achter een project hoeft te hebben om het succesvol te maken als je er genoeg in gelooft.

Battle Brothers – Blazing Deserts bestaat uit een strategische wereldkaart en een tactische gevechtslaag. in het spel beheer je een huurlingbedrijf en moet je door een laagvermogen, middeleeuwse omgeving navigeren om verschillende contracten aan te gaan. Je begint met je basishuurlingen – afhankelijk van de herkomst die je kiest – en kunt tijdens je reizen meer mannen inhuren. Onderweg krijg je te maken met allerlei soorten gevaarlijke bewoners, waaronder bloeddorstige bandieten, maar ook een grote verscheidenheid aan monsters en agressieve dieren in het wild.