BATTALION 1944 CD Key code kopen

De beste flick-shots

Battalion herovert de kern van klassieke competitieve shooters en verfijnt het ‘klassieke’ FPS-gevoel voor de volgende generatie. Focussen op 5v5-infanteriegevechten, waarbij nauwkeurige flick-shots met je Kar98, met je Thompson en vloeiende bewegingen het vuur dekken, zijn de sleutel tot elke ronde van je team.

Unieke eigenschappen

 • Classic WWII FPS Roots
  Slaan met snelheid, kracht en precisie, want het snelle en soepele infanteriegevecht van Batavion effenen de weg voor een skill-plafond waar competitieve gamers voor zullen sterven. Je zult hier geen luchtaanvallen, aanvalshonden of overmeesterd godgeweren vinden. In Battalion 1944 heersen jij, je vaardigheden en je geweer opperste.
 • Wartide
  Twee teams. Twee wapenarsenalen om gevoed te worden met het bloed van je vijanden. Twee doelen om te verdedigen of naar gruzelementen te blazen. Vijf spelers per team. Dertien rondes om de overwinning veilig te stellen.Wartide is gemaakt met het oog op competitieve spelers. Elk wapen is belangrijk en elke ronde telt. Loot lijken om wapens te verzamelen voor je team om te gebruiken in latere ronden. Richt je vervolgens op de kaartdoelstellingen om de overwinning te behalen.
 • Capture the Flag, Domination, Team Deathmatch en Free For All
  Naast Wartide kun je met Battalion 1944 oorlog voeren over de spelmodi Capture the Flag, Domination, Team Deathmatch en Free for All.
 • Oorlogskisten
  Deze volledig cosmetische kisten worden zowel door het nivelleren als door de winkel gewaardeerd, zodat je met trots je favoriete wapenkleuren kunt dragen wanneer je naar het slagveld gaat.
 • Dedicated Server & LAN-ondersteuning
  Of je nu een mod wilt hosten, een privéwedstrijd wilt spelen of het aantal spelers wilt laten stijgen, ver boven de aanbevolen instellingen; Battalion 1944 biedt je de mogelijkheid om je eigen dedicated servers te hosten.
 • Door de Gemeenschap, voor de Gemeenschap
  Deze bloedstollende multiplayer-ervaring wordt gemaakt door ontwerpers die zijn opgegroeid met het spelen van de beste First Person Shooters; naast community-feedback van professionele FPS-spelers en een Early Access-community gevormd door dezelfde spelervaring.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download BATTALION 1944 tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel BATTALION 1944 op Keysforgames.nl