Batman Arkham Knight Key Kopen. Batman Arkham Knight Steam PC Key prijzenvergelijk.

Over Batman Arkham Knight

Vergelijk prijzen en koop Batman Arkham Knight key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Batman Arkham Knight rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

Batman: Arkham Knight is een actie-avonturenspel. Het spel werd ontwikkeld door Rockysteady Studios en is het vierde deel in de reeks Batman: Arkham games.

In het spel speel je met Batman doorheen Arkham city. Je handhaaft de wetten en vangt criminelen. Met vechten, vallen opzetten en het onderzoeken van misdaden vindt je het netwerk achter de gebeurtenissen in Arkham. Uiteindelijk moet je het met je personage opnemen tegen je aartsvijand Scarecrow. Om het spel te winnen is het de bedoeling dat je Scarecrow verslaat. Daarvoor wordt je doorheen het verhaal bijgestaan door figuren als Catwoman, Robin en The Nightwing. Samen met hen neem je het op tegen je ergste vijanden.

Technische vereisten en extra’s

Het spel werd ontwikkeld voor PC, Playstation 4 en Xbox One en werd uitgegeven op 23 juni 2015. Twee dagen na de release werd de verkoop voor pc stopgezet omdat die versie heel wat problemen opleverde en overal ter wereld mensen het spel terugbrachten omdat het niet werkte. Vanaf dan is het spel enkel nog verkrijgbaar voor Playstation en Xbox. Batman: Arkham Knight is geproduceerd in single player-modus. Het spel is te koop via de gamehandel en de officiële website. Veel spelplezier.