Batman Arkham City Key Kopen. Batman Arkham City Steam PC Key prijzenvergelijk.

Over Batman Arkham City

Vergelijk prijzen en koop Batman Arkham City key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Batman Arkham City rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

Batman: Arkham City bouwt voort op het intense, atmosferische fundament van Batman: Arkham Asylum, waardoor spelers door de uitgestrekte Arkham City vliegen. De game wordt gepresenteerd vanuit het perspectief van de derde persoon met een primaire focus op Batman’s gevechts- en stealth-vaardigheden, detectievaardigheden en gadgets die kunnen worden gebruikt in zowel gevechten als verkenningen. Batman kan zich vrij bewegen rond de Arkham City-gevangenis, interactie aangaan met personages, missies uitvoeren en nieuwe gebieden ontsluiten door het hoofdverhaal te doorlopen of nieuwe apparatuur te verkrijgen.

De cape maakt de man

Voer zijmissies uit ver weg van het hoofdverhaal om extra inhoud en verzamelitems te ontgrendelen. Arkham City geeft Batman het nieuwe vermogen om met zijn cape te glijden, waardoor hij grotere afstanden kan overbruggen dan mogelijk was in Arkham Asylum. Batman’s bondgenoot Catwoman is een ander speelbaar personage, met haar eigen verhaalcampagne die parallel loopt met het hoofdverhaal van het spel.

Unieke eigenschappen

  • Fantastische mix van stealth en actie-gameplay.
  • Schitterend ontwerp vergezeld van fantastische graphics.
  • Nauwe ontmoetingen met de grootste schurken van Batman.
  • Voel je helemaal Batman in het prachtige verhaal.
  • veel replay-waarde in de challenge-kaarten en side-missies.
  • Ga me Plus-modus waarmee je vanaf het begin een tweede playthrough kunt uitvoeren met alle upgrades.