Barotrauma Key Kopen. Barotrauma Steam PC Key prijzenvergelijk.

Over Barotrauma

Vergelijk prijzen en koop Barotrauma key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Barotrauma rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

Barotrauma is een 2D spel waarbij je het in een onderzeeër opneemt tegen vijhandige buitenaardse. Het spel is uitgebracht door Daedalic Entertainment en is zowel alleen, multiplayer en als co-op te spelen.

Verhaal

In de nabije toekomst is de mens door schaarste aan leefgebied uitgeweken naar andere planeten en manen in ons zonnestelsel. Europa de maan van Jupiter rijk aan water leek een goede plek om te koloniseren. Het oppervlakte van Europa was echter te koud en vijhandig om op te leven maar er was hoop, de oceaan onder het ijs. Met behulp van duikboten zette de mensheid enkele onderwaterbasissen op maar al snel bleek dat de mens niet de enige was. De oceaan bleek vol met leven te zitten, buitenaardse vijhanden is wat de mensheid er tegenkwam. Met jouw duikboot zal je moeten zien te overleven op deze maan en van de kolonisatie een succes moeten maken.

Gameplay

Ga te werk samen met je vrienden of alleen en ontdek de onderwaterwereld op Europa. Transformeer met behulp van mods en zie te overleven onder het ijs. Speel als kapitein van de onderzeeër, werkbouwkundige, dokter of assistent en help je vrienden te overleven. Bedien de verschillende onderdelen van de onderzeeër zoals de motor, de wapens maar ook kernreactoren en nog veel meer. Maak wapens, drugs en handige tools met een uitgebreid productiesysteem allemaal om te overleven in deze kwaadaardige wereld. Onderzoek de ruïnes van de buitenaardse, vlucht voor ze weg of ga ze te lijf. Dankzij steeds opnieuw samengestelde levels zal het spel telkens anders zijn, overleven is lastig maar niet onmogelijk. Laat zien dat de mens onoverwinnelijk is en Europa koloniseerbaar.