Banners of Ruin Key Kopen. Banners of Ruin Steam PC Key prijzenvergelijk.

Over Banners of Ruin

Vergelijk prijzen en koop Banners of Ruin key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Banners of Ruin rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

Banners of Ruin is een indie game ontwikkeld door MonteBearo en uitgegeven door Goblinz Studio, Maple Whispering Limited en Mugen Creations

Turn-based gevechten

Binnen dit spel maak je een eigen feest. Met Banners of Ruin speel je een oorlog door middel van een kaartspel. Neem deel aan een reeks turn-based gevechten samen met maximaal 6 andere personages. Dit alles gebeurt is de stad Dawn’s Point.

Unieke vaardigheden

Elk karakter bezit over unieke vaardigheden en kaarten. Naarmate je verder komt in het spel is er de mogelijkheid om nieuwe kaarten en vaardigheden vrij te spelen. Dit gaat ervoor zorgen dat het kaartenspel nog groter, krachtiger en opwindender aanvoelt.

Versla alle tegenstanders die in de weg staan naar een pad richting the Guard Captain. Het kan goed zijn dat het gevecht verloren gaat, maar anderen zullen de vlam overnemen en verder de strijd voortzetten.