Balan Wonderworld Key Kopen. Balan Wonderworld Steam PC Key prijzenvergelijk.

Over Balan Wonderworld

Vergelijk prijzen en koop Balan Wonderworld key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Balan Wonderworld rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

Balan Wonderworld is een platformgame waarin je een bizarre, magische wereld verkent. Het spel is ontwikkeld door Balan Company en wordt uitgebracht door Square Enix. In Balan Wonderworld volg je het verhaal van twee helden, Leo en Emma. Ze volgen een mysterieuze maestro genaamd Balan naar een wonderbaarlijke wereld. Niet alles is rozengeur en maneschijn op deze kleurrijke plek, want de balans tussen positieve en negatieve emoties is vernietigd.

Ontdek de magie

De jonge helden doorkruisen twaalf hoofdstukken en proberen daarbij de balans te herstellen en de inwoners weer hoop in hun harten te geven. Elk level is uniek en lijkt wel te zijn weggelopen uit een tekenfilm. Zo bestaat het eerste level uit een boerderij met gigantische maïskolven, hooibalen en schattige konijnen. Om elke hoek wachten vijanden en verzamelbare objecten op je. Daarnaast zijn er ook verschillende op physics gebaseerde puzzels om op te lossen.

Verkleedpartij

Wat deze game echt uniek maakt zijn de kostuums die je overal kunt terugvinden. Je kunt je verkleden in bijvoorbeeld een wolf, een draak of een bloem. Elk kostuum heeft een speciale kracht die je zal verder helpen. Zo kan de wolf een krachtige tornado-aanval uitvoeren, de draak vuur spuwen en kan de bloem groeien om zo hoger gelegen locaties te bereiken. Je kunt ook steeds weer een ander pak aantrekken, afhankelijk van de situatie waarin je je bevindt. In totaal zijn er meer dan tachtig verschillende pakken terug te vinden.

Een gevarieerde cast

Doorheen het spel maak je kennis met de vier hoofdpersonages en leer je ze beter kennen. Leo is een stoere knaap die graag op zichzelf is sinds hij ruzie heeft gemaakt met zijn beste vriend. Emma is een vrolijke meid die innerlijk worstelt met haar imago en zelfbeeld. Balan is de enigmatische maestro die Leo en Emma gidst doorheen de wereld en telkens zoveel mogelijk in de spotlight wil staan. Tenslotte is er Lance, een sinister figuur die mensen probeert op te sluiten in hun eigen hart. Zodoende kan hij monsters creëren uit de negativiteit die hieruit ontstaat.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Balan Wonderworld tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Balan Wonderworld op Keysforgames.nl