Baja Edge of Control HD CD Key code kopen

Baja: Edge of Control HD

Baja: Edge of Control HD is een geremasterde versie van het off-road racespel uit 2008. Maak gebruik van meer dan 1500 km lange terreinbanen en probeer hinderlagen als steile heuvels, bergen, ravijnen en dikke modder te overleven en als winnaar over de finish te komen. Dit nieuwe HD versie is meer gedetailleerder en werkelijker dan de oudere versie en de besturing is volledig in de handen van jou. Je kunt kiezen uit single- of multiplayer met zijn vieren in meer dan 160 voertuigen op meer dan 100 circuits. Jij wilt toch ook altijd als eerste over de streep komen?

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Baja Edge of Control HD tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Baja Edge of Control HD op Keysforgames.nl