Badass Hero Key Kopen. Badass Hero Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen in Nederland en koop Badass Hero key goedkoop! Nadat je een sleutel hebt gekocht bij een van onze vertrouwde en legale Game-Key-leveranciers, kun je met de game-sleutel Badass Hero rechtstreeks op Steam op pc downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 04-12-2023 voor een Badass Hero sleutel in Nederland is € 14.99

Badass Hero

Badass Hero is een platformgame waarin je in een stripboek speelt. De game bevat een snelle gameplay en procedurele generatie van levels en willekeurige items die elke playthrough anders maken! Allemaal in uiterst gepolijste, moderne en hoge-resolutie 2D-kunst.

In Badass Hero schiet je met verschillende pistolen op je vijanden terwijl je projectielen en obstakels vermijdt. Verzamel inkt van verslagen vijanden om je held te upgraden. Speel dynamisch en agressief en neem risico’s zoals een badass om grotere beloningen te krijgen! Blijf altijd gericht of je sterft sneller dan je denkt. Word bekwaam met de vaardigheden van je personage en beheers elke vijand om te slagen!

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Badass Hero tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Badass Hero op Keysforgames.nl