Back 4 Blood Key Kopen. Back 4 Blood Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen in Nederland en koop Back 4 Blood key goedkoop! Nadat je een sleutel hebt gekocht bij een van onze vertrouwde en legale Game-Key-leveranciers, kun je met de game-sleutel Back 4 Blood rechtstreeks op Steam op pc downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 04-03-2024 voor een Back 4 Blood sleutel in Nederland is € 2.44

“Back 4 Blood”, de titel zegt het al, in deze zenuwslopende First Person Shooter van de makers van Left 4 Dead zijn de zombies terug van weggeweest en uit op bloed! De ontwikkelaar, Turtle Rock Studios is terug nog meer zombies en nog meer actie in in deze bloedstollende game. Back 4 Blood is een coöperatieve First Person Shooter die met vier spelers gespeeld kan worden. Of speel de game alleen en doorloop het verhaal samen met jouw team die je aan kunt sturen en commando’s kunt geven.

Bloeddorstiger dan ooit.

Verstrengeld in een oorlog met de “Ridden” proberen jij en jouw team te overleven en de laatste overgebleven zombies uit te roeien. Het voortbestaan van de mensheid en hun lot ligt in jouw handen. In een dynamische wereld vol gevaar schieten, slaan en trappen jij en jouw team jullie een weg door hordes zombies met een uitgebreid arsenaal aan wapens en voorwerpen. De speler zal de beschikking krijgen over 8 verschillende type characters genaamd “Cleaners” die elk naar eigen wens en speelstijl aan te passen zijn. Dit kan worden gedaan aan de hand van een kaartsysteem die nieuwe vaardigheden en bonussen toevoegt aan jouw personage.

Back 4 Blood kent een uniek systeem die de spelervaring steeds weer op scherp zet. Dankzij een dynamisch systeem (Game Director) worden vijanden constant aangepast op de manier waarop je speelt en op jouw vaardigheden. Hoe beter jij en jouw team spelen, hoe meer Ridden er op jullie afkomen en des te bloeddorstiger ze zijn. Maar zij zijn niet alleen en worden gesteund door enorme, meters grote bazen die de spanning in een intens tempo opvoeren.

Neem het tegen elkaar op

In een nieuwe competitieve online multi-player modus speel je samen of tegen elkaar als Cleaners of kies je de kant van de Ridden en ervaar je het gevecht van de andere kant met unieke vaardigheden en wapens die je tot je beschikking hebt. PvP matches kunnen worden gespeeld in teams van 4 tegen 4.