Azur Lane Crosswave Key Kopen. Azur Lane Crosswave Steam PC Key prijzenvergelijk.

Over Azur Lane Crosswave

Vergelijk prijzen en koop Azur Lane Crosswave key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Azur Lane Crosswave rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

Azur Lane: Crosswave is een avontuurlijke Japanse Role Playing Game (JRPG) vol actie, geproduceerd door Idea Factory.

Azur Lane: Crosswave speelt zich af in een wereld waar unieke slagschepen zeeslagen met elkaar uitvechten. Deze wereld bestaat uit vier landen: Eagle Union, Royal Navy, Iron Blood en Sakura Empire. De verhaallijn: op een dag worden midden in hun normale routine de legers van de vier landen opgeroepen voor een gezamenlijke militaire oefening. Voor dit enorme evenement wordt een select aantal van de beste strijders van elke natie gekozen die keihard moeten trainen in afwachting van zware veldslagen. Maar hoe is deze gebeurtenis precies tot stand gekomen? En wat zit daarachter?

3D-wereld komt tot leven

Azur Lane: Crosswave is gebaseerd op de mobiele game Azur Lane uit 2017. Door middel van de Unreal Engine wordt een uitgestrekte 3D-wereld tot leven gebracht.

Laden, richten, vuur! In Azur Lane: Crosswave richt je je wapens op de vijand die met verschillende types schepen op je afkomt. Afhankelijk van het personage kun je verdedigende schilden activeren, torpedo’s afvuren of vliegtuigen op de vijand afsturen en nog veel meer!

Boordevol actie in vier verschillende modi

Er zijn vier modi beschikbaar: Story Mode, Extreme Battle Mode, Photo Mode en Episode Mode. Story Mode telt zeven hoofdstukken. Met Story Mode sta je in de schoenen van de nieuwe personages Shimakaze en Suruga. Kies in Extreme Battle Mode uit meer dan honderd vaartuigen om te strijden met je tegenstanders. In de Foto Mode kun je personages laten poseren, gezichtsuitdrukkingen wijzigen, achtergronden en camerahoeken wijzigen om mooi plaatje te creëren. De Episode Mode bevat meer dan 50 sub verhalen met achtergronden en bonuskarakters.