AVICII Invector Key Kopen. AVICII Invector Steam PC Key prijzenvergelijk.

Over AVICII Invector

Vergelijk prijzen en koop AVICII Invector key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key AVICII Invector rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

Beleef een muzikaal avontuur met AVICII Invector
Dit spel is een unieke, muzikale ervaring. Het is gemaakt ter nagedachtenis aan 1 van de grootste dj’s ooit. Avicii heeft zelfmoord gepleegd, maar zijn muziek blijft altijd bij ons. In dit spel zijn de 25 grootste hits van hem verwerkt. Wanneer je deze game koopt, ondersteun je de Tim Bergling foundation: een gedeelte gaat naar de ondersteuning van bewustzijn rond geestelijke gezondheid.
Je kunt kiezen of je solo speelt, of met meerdere spelers. Er zijn drie verschillende moeilijkheidsgraden. Je reist door zes verschillende werelden. Je moet de matchende beat bij elke track vinden. Een echte muzikale uitdaging!

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download AVICII Invector tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel AVICII Invector op Keysforgames.nl