Aven Colony CD Key code kopen

Denk strategisch

De game geeft je de leiding over het bouwen van een duurzame menselijke habitat op de planeet Aven Prime, beginnend vanaf het begin met basislevensondersteuning en proberen de geheimen van het buitenaardse landschap te ontdekken.

Hoewel er geen intelligent leven op de wereld lijkt te bestaan, is er nog steeds veel gevaar dat varieert van elementaire levensondersteuning tot buitenaardse virussen. De vreemde buitenaardse tentakel is kwaadaardig hoewel Aven Colony een volkomen vreedzaam spel is … zolang je negeert dat falen honger en dood betekent voor honderden virtuele mensen.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Aven Colony tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Aven Colony op Keysforgames.nl