Avatar Frontiers of Pandora Key Kopen. Avatar Frontiers of Pandora Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen in Nederland en koop Avatar Frontiers of Pandora key goedkoop! Nadat je een sleutel hebt gekocht bij een van onze vertrouwde en legale Game-Key-leveranciers, kun je met de game-sleutel Avatar Frontiers of Pandora rechtstreeks op Steam op pc downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 29-02-2024 voor een Avatar Frontiers of Pandora sleutel in Nederland is € 25.83

In 2009 maakte James Cameron met het Oscarwinnende Avatar de succesvolste film ooit. Na het third-person actiespel Avatar: The Game krijgt het indrukwekkende sciencefictionuniversum van de Canadese regisseur nu een langverwachte tweede game met het first-person spektakel Avatar: Frontiers of Pandora.

Ontdek de betoverende thuiswereld van de Na’vi
De Ubisoft-studio Massive Entertainment ontwikkelde samen met Lightstorm Entertainment en Disney een first-person actie-avontuur dat je terugvoert naar de adembenemende levende wereld van Pandora. Deze maan van de gasplaneet Polyphemus in het Alpha Centauri-sterrenstelsel is de thuiswereld van de Na’vi.

Deze drie meter lange blauwhuidige wezens leven in harmonie met de natuur. Op Pandora zijn de Na’vi jager en prooi tegelijkertijd. De fantasierijke fauna wordt bevolkt door wonderlijke kleurrijke wezens zoals razendsnelle Direhorses, gazelle-achtige grazende Hexapedes en vliegende Mountain Banshees. Maar Pandora telt ook minder vredelievende beestjes zoals de Great Leonopteryx, bijtgrage Viperwolves en andere furieuze roofdieren als de Thanators.

Verstoring van de rust
In het jaar 2159 verandert alles met de komst van het aardse mijnbouwbedrijf RDA. In haar drieste zoektocht naar het kostbare erts Unobtanium moet alles wijken. Paramilitairen houden met akelig accurate straaljagers, ontzaglijke mecha’s en ander machtsvertoon de lokale inheemse bevolking onder de knoet.

Snowdrop-engine
In deze hectische tijden kruip jij in Avatar: Frontiers of Pandora in de blauwe huid van een Na’vi. Massive Entertainment belooft met de exclusief voor de laatste nieuwste generatie consoles ontwikkelde Snowdrop-engine een intense, spannende openwereld actie-avontuur.

De met sublieme visuals vormgegeven reis brengt je voorbij de westelijke grens, een tot nu toe onbekend deel van Pandora. Onderweg wacht je een rist exotische betoverende Pandora-wezens, nieuwe vrienden, maar ook de grimmige paramilitaire troepen van het meedogenloze mijnbouwbedrijf RDA.