Automobilista 2 Key Kopen. Automobilista 2 Steam PC Key prijzenvergelijk.

Over Automobilista 2

Vergelijk prijzen en koop Automobilista 2 key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Automobilista 2 rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

Automobilista 2 is een racing simulation game en de opvolger van Automobilista. De game is ontwikkeld en wordt uitgegeven door Reiza Studios. In de game neem je weer plaats in de driver’s seat. De game biedt een nog groter aanbod aan racewagens en circuits. De graphics zijn gedetailleerd en de gameplay is vloeiend. Je kunt kiezen uit veel verschillende racewagens. Van tourwagens tot open bolides, prototypes en classic cars. Het is zelfs mogelijk om deel te nemen in het kart kampioenschap.

Neem plaats in jouw favoriete bolide en ga in multiplayer de strijd aan met je online vrienden. Bekende circuits zoals Imola, Brands Hatch en Mount Panorama passeren de revue. De game is gebouwd op de MADNESS engine. Deze engine zorgt voor ongelooflijk hoge grafische kwaliteit, de meest dynamische weersomstandigheden. VR support ontbreekt niet in deze game. Dit tweede deel is met recht een upgrade op deel 1 dat je niet mag missen.