Automation Empire Key Kopen. Automation Empire Steam PC Key prijzenvergelijk.

Over Automation Empire

Vergelijk prijzen en koop Automation Empire key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Automation Empire rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

Wanneer je een gamer bent die op zoek is naar een game waarin verwacht wordt dat je een van de grootste industriële netwerken opzet, dan is Automation Empire een geweldig spel voor jou. In Automation Empire wordt namelijk van je verwacht dat je door middel van bouwen een groot industrieel bedrijf op zet. Hoe je dat precies moet doen gaan we uitleggen.

Automation Empire

In Automation Empire heb je beschikking over een hele hoop verschillende tools. Denk hierbij aan drones, treinen en zelfs raketten. Deze kun je allemaal inzetten om het industriële bedrijf van jouw dromen te kunnen maken. Vervolgens maak je gebruik van jouw creativiteit en oplossingsgerichtheid om tal van machines te bouwen die met elkaar een geheel vormen en hiermee zorgen voor een fantastische industriële revolutie. Je neemt een duik in de wereld van de ingenieurs en maakt gebruik van complexe machines om te maken wat jij wil.

Gameplay

Om te beginnen maak je simpele machines die op een simpele manier werken zodat ze precies doen wat jij willen. Bijvoorbeeld een machine die drones verzend naar een afleveradres. Maar dat is pas het begin van het spel want vervolgens kun je allerlei verschillende complexe ideeën verzamelen welke het mogelijk maken om de machines steeds verder uit te breiden. Hierdoor komen alle spullen precies terecht waar je ze wil hebben.

Denk bijvoorbeeld aan een machine die er voor zorgt dat er gemijnd wordt en daarnaast ook de winst van het mijnen naar een andere locatie brengt. De materialen die je met de machines verzameld zorgen er uiteindelijk weer voor dat je nieuwe technologieën vindt die er voor kunnen zorgen dat de machines nog beter kunnen worden. Er zijn zeven verschillende planeten die vol zitten met verschillende middelen welke verzameld kunnen worden. De verschillende planeten hebben verschillende terreinen waardoor je verschillende hulpstukken moet inzetten om de middelen te kunnen verzamelen. Hierdoor is elke planeet dus een aparte uitdaging.

Tot slot

Mocht je op zoek zijn naar een spel voor de beginnende ingenieurs onder ons dan is Automation Empire dus een ontzettend goed idee.