ATRI -My Dear Moments- Key Kopen. ATRI -My Dear Moments- Steam PC Key prijzenvergelijk.

Over ATRI -My Dear Moments-

Vergelijk prijzen en koop ATRI -My Dear Moments- key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key ATRI -My Dear Moments- rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

‘Toen de wereld zonk, heb ik je gevonden.’ In de nabije toekomst heeft een plotselinge en onverklaarbare zeestijging een groot deel van de menselijke beschaving onder water gelaten. In een klein stadje dat langzaam wordt omhuld door de oceaan, staat een onvergetelijke zomer op het punt te beginnen voor een jongen en een mysterieus robotmeisje.

Een nieuwe visuele roman gecoproduceerd door “The Fruit of Grisaia” makers Frontwing en Makura, geschreven door “If My Heart Had Wings” ’s Asuta Konno.

Een visuele roman
In de nabije toekomst heeft een plotselinge en onverklaarbare zeestijging een groot deel van de menselijke beschaving onder water gelaten. Ikaruga Natsuki, een jongen die een paar jaar eerder zijn moeder en zijn been verloor bij een ongeluk, keert gedesillusioneerd terug van een hard leven in de grote stad en vindt zijn oude plattelandshuis half verzwolgen door de zee.

Zonder familie achtergelaten, alles wat hij op zijn naam heeft, is het schip en de onderzeeër die hem zijn achtergelaten door zijn oceanoloog-grootmoeder, en haar schulden.

Enige Hoop
Zijn enige hoop om de dromen voor de toekomst die hij heeft verloren te herstellen, is om een kans te grijpen die hem werd geboden door de verdachte incassobureau Catherine. Ze zetten koers om de verzonken ruïnes van het laboratorium van zijn grootmoeder te doorzoeken om een schat te vinden waarvan het gerucht gaat dat ze daar is vertrokken.

Maar wat ze vinden is geen rijkdom of juwelen; het is een vreemd meisje dat in een kist op de bodem van de zee ligt te slapen.

Een Robot
Atri is een robot, maar haar uiterlijk en haar rijkdom aan emoties zouden iedereen voor de gek houden door te denken dat ze een levend, ademend mens is. Als dank dat ze is gered, legt ze een verklaring af aan Natsuki. ‘Ik wil de laatste opdracht van mijn meester vervullen. Totdat ik dat doe, zal ik je been zijn!’ In een klein stadje dat langzaam wordt omhuld door de oceaan, gaat een onvergetelijke zomer beginnen voor deze jongen en dit mysterieuze robotmeisje.

Ware potentieel
Dit is het ware potentieel. Het begint meestal langzaam, maar uiteindelijk realiseer je je dat langzaam en gestaag neuriënt slechts de ketting was die je naar de top van de achtbaan droeg. Een gebroken wereld die je zal breken. Een tragische dystopische wereld vol ellende en wanhoop voedt je langzaamaan hoop en geluk. Terwijl de personages het beste uit hun situatie beginnen te halen, ga je steeds meer van ze houden. Atri is buitengewoon lief en is even charmant, grappig en schattig.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download ATRI -My Dear Moments- tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel ATRI -My Dear Moments- op Keysforgames.nl