ATOM RPG Trudograd Key Kopen. ATOM RPG Trudograd Steam PC Key prijzenvergelijk.

Over ATOM RPG Trudograd

Vergelijk prijzen en koop ATOM RPG Trudograd key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key ATOM RPG Trudograd rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

Trudograd is een stand-alone verhaaluitbreiding naar ATOM RPG – een turn-based rollenspel dat zich afspeelt in de post apocalyptische Sovje -Unie. Het is geïnspireerd op klassieke cRPG-titels uit het verleden, zoals de vroege Fallout-, Wasteland- en Baldur’s Gate-series.

22 jaar geleden vernietigden de USSR en het Westblok elkaar in een nucleair inferno. Miljoenen mensen stierven op slag, de samenleving stortte in en de technologie werd teruggestuurd naar de middeleeuwen. Je bent een lid van ATOM – een organisatie die belast is met het beschermen van de post-apocalyptische overblijfselen van de mensheid. Je doel is om naar een gigantische post-apocalyptische metropool te reizen die de tests van nucleaire vernietiging en sociale ineenstorting heeft doorstaan. Daar moet je vinden wat wordt beschouwd als de laatste hoop van de mensheid om de dreiging vanuit de ruimte af te weren!

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download ATOM RPG Trudograd tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel ATOM RPG Trudograd op Keysforgames.nl