ATLAS Key Kopen. ATLAS Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen en koop ATLAS key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key ATLAS rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 24-01-2022 voor een ATLAS sleutel in Nederland is € 22.25

Atlas is een avontuurlijk, open wereld overlevingsspel vol actie, fantasie, strijd en bovenal piraterij. Meer dan 40 000 spelers worden hier samengevoegd in een van de grootste open werelden ooit gemaakt. De grote hoeveelheid aan mogelijke zoektochten, schatkaarten en doelen om te behalen zorgen samen met de vele andere mogelijkheden voor een eindeloos avontuur.

Eindeloze mogelijkheden

De mogelijkheden in Atlas zijn eindeloos. Spelers kunnen individueel op pad gaan of samenwerken met anderen, en zich zo per schip door een wereld van 45000 vierkante meter heen bewegen. Ze kunnen langs allerlei eilanden varen en er op onderzoek uitgaan, schatten zoeken, vergeten tombes plunderen, mythische wezens temmen, en ga zo maar door. Aan de spelers met een lust voor veroveren is ook gedacht: men kan stap voor stap een rijk opbouwen en uitbreiden, nieuwe gebieden ontdekken om te regeren en kolonies stichten.

Talent voor leiderschap wordt op de proef gesteld door de mogelijkheid om aan het hoofd te staan van een eigen bemanning, bestaande uit andere spelers. Die moeten natuurlijk tevreden worden gehouden, anders volgen er muiterijen. De touwtjes strak in handen houden of de bemanning veel verantwoordelijkheid geven? Iedere speler kan leiding geven op zijn eigen manier.
De karakters in Atlas kunnen zich ontwikkelen door meer dan 300 verschillende vaardigheden te leren, gevonden items uit de verschillende omgevingen kunnen hier bij helpen. Spelers kunnen het uiterlijk van hun karakter tot in de details vormgeven: zelfs tatoeages kunnen pixel voor pixel worden gemaakt. Als iemand in de realiteit bestaat, kan diegene ook in Atlas bestaan.

Alles in deze wereld kan worden geclaimd en overal kan om worden gevochten. Ieder eiland heeft zijn eigen natuur en gevaren, en iedere speler heeft zijn eigen unieke doelstellingen. Kortom: alles kan!