Atelier Ryza Ever Darkness & the Secret Hideout Key Kopen. Atelier Ryza Ever Darkness & the Secret Hideout Steam PC Key prijzenvergelijk.

Over Atelier Ryza Ever Darkness & the Secret Hideout

Vergelijk prijzen en koop Atelier Ryza Ever Darkness & the Secret Hideout key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Atelier Ryza Ever Darkness & the Secret Hideout rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

Atelier Ryza Ever Darkness & the Secret Hideout is een avontuurlijke video game dat is gemaakt en gepubliceerd door KOEI TECMO GAMES CO., LTD.

Het concept van het spel ‘Atelier Ryza Ever Darkness & the Secret Hideout’ is gebaseerd op een groep jongeren die zich samen ontwikkelen en ontdekken wat voor hun belangrijk in het leven is.
Ryza, de hoofdkarakter in het spel, heeft genoeg van haar saaie dorpje. Ze besluit om met haar vrienden op avontuur te gaan. Ze gaan naar het verboden eiland en daar beleven ze allerlei avonturen, waar jij zal moeten helpen!

Verzamelen, creëren en ontdekken met ‘Linkage Synthesis’

Door in het spel verschillende grondstoffen te verzamelen, kan je met behulp van de Linkage Synthesis allerlei items en objecten creëren.

In het spel zijn er tools, zoals een bijl, zijs of bijvoorbeeld een hamer aanwezig om verschillende grondstoffen te kunnen verzamelen. Dus hoe meer jij verzamelt hoe meer verschillende items en objecten jij kan maken. Bijvoorbeeld kan je wapens, gereedschap, medicijnen maken door ze te combineren via de synthese.

‘Real-Time’ Gevechten

Real-time gevechten zijn nieuw in het spel. Het zijn spannende gevechten en de extra aanpassing maakt het nog leuker! Het spelerskarakter kan je namelijk op elk moment omschakelen, waardoor de snelle actie naar nieuwe hoogte kan worden gebracht. Het moeilijkheidsniveau kan ook worden aangepast van easy tot hard.

The Secret Hideout

In het spel heb je een schuilplaats die als basis dient. Het is een geheime schuilplaats. Je schuilplaats kan je zelf helemaal inrichten met de items die worden verzameld in het avontuur.
Door middel van de items die je verzamelt kunnen de statistieken van Ryza en de andere teamleden hier worden verhoogd.