Atelier Ryza 2 Lost Legends & the Secret Fairy Key Kopen. Atelier Ryza 2 Lost Legends & the Secret Fairy Steam PC Key prijzenvergelijk.

Over Atelier Ryza 2 Lost Legends & the Secret Fairy

Vergelijk prijzen en koop Atelier Ryza 2 Lost Legends & the Secret Fairy key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Atelier Ryza 2 Lost Legends & the Secret Fairy rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

Atelier Ryza 2: Lost Legends and the Secret Fairy is een direct vervolg op Atelier Ryza: Ever Darkness and the Secret Hideout. Voor de eerste keer in de Atelier-serie komt de hoofdrolspeler terug in een tweede game. Het vervolg speelt zich drie jaar na de gebeurtenissen van de eerste game af. Ryza wordt naar de koninklijke hoofdstad Ashra-am Baird geroepen. Ze krijgt de kans om de ruïnes te verkennen, maar ook om weer in contact te komen met oude vrienden.

Er zijn drie jaar verstreken sinds de vorige keer, en iedereen is een beetje ouder. Ryza ontvangt een brief van haar vriendin Tao, waarmee ze haar volgende grote avontuur in gang zet. Ze verlaat Kurken Island en gaat naar de koninklijke hoofdstad Ashra-am-Baird, en eenmaal daar gaat ze erop uit om de mysterieuze ruïnes eromheen te verkennen. De koninklijke hoofdstad bruist van het leven en is gevuld met heel veel verschillende mensen. Het café is de ‘in’ ontmoetingsplek voor studenten, waar je ook extra ophaalopdrachten kunt ophalen om wat Cole (geld) te verdienen. Het marktplein ligt net bij de ingang en de waterfontein glinstert in de zon. Gebouwen zijn grote constructies met prachtige architectuur, en Ryza’s nieuwe huis is een archaïsch wonder van antiek meubilair en een oud decor.