Atelier Lydie and Suelle The Alchemists and the Mysterious Paintings CD Key code kopen

Het is zo ver, de Atelier reeks viert zijn 20e verjaardag en viert deze mijlpaal met een mysterieus verhaal over een wereld vol magische schilderijen.  Atelier Lydie & Suelle is een J-RPG van de bekende developer Gust, onder meer bekend voor Nights of Azure en Mana Khemia. Atelier Lydie & Suelle is de negentiende (!) titel in deze gevierde reeks J-RPG’s. Trouwe fans weten dat dit spel het slot is van de Mysterious-trilogie.

De Gameplay

Traditiegetrouw is het vechtsysteem Turn Based en schuim je de wereld af, op zoek naar de ontluistering van de mysterieuze schilderijen in je atelier.  Zoals in eerdere Atelier games zal je op zoek gaan naar ingrediënten, die je gebruikt om talloze nieuwe items en drankjes te maken.  Ontdek uitgebreide werelden, ontmoet interessante NPC’s en volbreng talloze quests. Alleen op die manier kan je de beste alchemist worden.

De Story

Het verhaal begint precies acht jaar na de afloop van Atelier Sophie en vier jaar na Atelier Iris. Zoals de titel al doet vermoeden, speel je in het spel met twee protagonisten: de tweeling Lydie en Suelle. Samen werken ze in het atelier van hun vader. Het gaat echter niet zo goed met de zaak, want de meisjes hebben nog maar weinig ervaring.  Op een dag ontdekken ze tijdens het werk een mysterieus schilderij, dat hen zomaar opslorpt in een landschap vol zeldzame grondstoffen. Ze besluiten deze geheime wereld te gebruiken om de familiezaak te redden en de beste alchemisten van het land te worden… .