ASTRONEER Key Kopen. ASTRONEER Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen in Nederland en koop ASTRONEER key goedkoop! Nadat je een sleutel hebt gekocht bij een van onze vertrouwde en legale Game-Key-leveranciers, kun je met de game-sleutel ASTRONEER rechtstreeks op Steam op pc downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 21-09-2023 voor een ASTRONEER sleutel in Nederland is € 11.69

Astroneer is een aankomende sandbox-avonturenspel ontwikkeld door System Era Softworks. Een vroege toegangsversie van het spel werd uitgebracht op 16 december 2016. De speler is belast met het koloniseren van planeten, het maken van structuren en mijnmiddelen. Astroneer heeft geen bepaald doel of verhaallijn.

Goudkoorts

Astroneer speelt zich af tijdens een goudkoorts in de 25e eeuw, waar spelers de grenzen van de ruimte moeten verkennen en hun leven en middelen riskeren in ruige omgevingen om zich rijk te maken.

In dit avontuur is het nuttigste hulpmiddel van een speler hun vermogen om hun wereld vorm te geven, het terrein te veranderen en waardevolle bronnen van planeten en manen te extraheren. Middelen kunnen worden verhandeld of verwerkt in nieuwe gereedschappen, voertuigen en modules om alles te creëren, van enorme industriële bases tot mobiele rover-bases.

Wordt astronaut

Astroneer is een sandbox avonturenspel dat gespeeld wordt vanuit een derde persoon perspectief. De speler speelt de rol van een astronaut die te voet, per maanrover of ruimtevaartuig navigeert. Crafting strekt zich uit tot voertuigen, ruimtevaartuigen, modules en zuurstofreservoirs. IJs wordt omgezet in brandstof voor het ruimtevaartuig van de astronaut. Wanneer de zuurstoftoevoer laag is, laadt de astronaut opnieuw op door te hechten aan oplaadpalen in de grond. Met mijngereedschap kan de speler grondstoffen opsporen, landschappen opnieuw vormgeven en donkere ruimtes verlichten. Zonnepanelen en generatoren voeden de mijn. De astronaut kan sterven door verstikking, inslag door stormdeeltjes en vijandige planten. Je kan met meerdere spelers tegelijk spelen.