Assassins Creed Origins Key Kopen. Assassins Creed Origins Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen in Nederland en koop Assassins Creed Origins key goedkoop! Nadat je een sleutel hebt gekocht bij een van onze vertrouwde en legale Game-Key-leveranciers, kun je met de game-sleutel Assassins Creed Origins rechtstreeks op Steam op pc downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 27-09-2023 voor een Assassins Creed Origins sleutel in Nederland is € 6.81

In de nieuwste game van de Assassin’s Creed franchise ga je nog verder terug het verleden in van de Creed dan ooit tevoren. Je speelt als de Assassin Bayek en speelt een grote rol in de ontkieming van de Assassin Brotherhood

Het verhaal

De game speelt zich af in het oude Egypte tijdens Cleopatra’s bestijging van de troon, met de Assassin Bayek als hoofdpersonage nadat hij zijn dorp Siwa heeft verlaten om achter een bepaald mysterie te komen.
Een nieuwe macht genaamd de Order Of The Ancients heeft de controle over Egypte door middel van de overheersing van Ptolemy XIII. Dit is het broertje van Cleopatra en wordt ook wel de “Boy-King” genoemd. Cleopatra en Bayek moeten zijn overheersing weten te stoppen, dit doen ze met behulp van onder andere Julius Caesar.

Gameplay

In de nieuwste game hebben de ontwikkelaars hun best gedaan om de wereld zo levensecht mogelijk te maken. Er is een nieuwe kunstmatige intelligentie ontworpen waarmee alle niet bespeelbare karakters, mens en dier, hun eigen dagindeling en activiteiten hebben. Dit om de game zo realistisch en dynamisch mogelijk te maken.
In tegenstelling tot de voorgaande Assassin’s Creed spellen heeft Origins geen mini-map, in plaats daarvan wordt er een kompas gebruikt wat te vergelijken is met de Elder Scroll games.

Er zijn 20 verschillende graven te ontdekken, waarvan sommige gebaseerd zijn op bestaande graven. Ook is er een nieuw vecht systeem. Net als bij Assassin’s Creed Black Flag kun je onderwater duiken en wrakken verkennen. De wateren zijn bevolkt door krokodillen en nijlpaarden, waardoor er dus een onderwater vecht systeem is ontwikkeld.

Het hele vechtsysteem is omgegooid bij deze nieuwe game. In tegenstelling tot de andere spellen, wordt er nu gebruik gemaakt van een hitbox systeem met als resultaat de positie en het soort wapen bepalen of een aanval raak is of niet. Ook doen bijvoorbeeld zwaardere wapens meer schade dan lichtere, maar ben je wel langzamer. In combinatie met het nieuwe systeem, is er ook een adrenaline bar die volloopt tijdens gevechten. Dit geeft de speler kans om vernietigende aanvallen los te laten.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Assassins Creed Origins tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Assassins Creed Origins op Keysforgames.nl