Assassins Creed Mirage Key Kopen. Assassins Creed Mirage Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen in Nederland en koop Assassins Creed Mirage key goedkoop! Nadat je een sleutel hebt gekocht bij een van onze vertrouwde en legale Game-Key-leveranciers, kun je met de game-sleutel Assassins Creed Mirage rechtstreeks op Steam op pc downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 23-02-2024 voor een Assassins Creed Mirage sleutel in Nederland is € 12.95

Had je ooit kunnen denken dat geschiedenis zo té gek kon zijn? Je kan weer urenlang verdwijnen in de al eeuwendurende strijd tussen de sluipmoordenaars (Assassins) en de Tempeliers. Dit keer met de dertiende en nieuwste game uit de serie: Assassins Creed Mirage van Ubisoft.

Assassins Creed’s Robin Hood

Je bevindt je als vanouds in het oosten, Bagdad anno 861.
Een geweldige versie van een soort Robin Hood, Basim Ibn Is’haq, is een dakloze, geslepen kleine crimineel. In dit Assassins Creed avontuur levert hij de strijd voor vrede en onafhankelijke zelfbeschikking. Met last van heftige herbelevingen overleeft hij op straat, niet wetende dat hij hiermee inzichten krijgt waarmee hij zijn bestemming en de toekomst van de Assassins kan veranderen.

Veelzijdige sluipmoordenaar

Laat je meeslepen in het verhaal waarin de 17-jarige Basim die van crimineel uitgroeit tot een verfijnde, krachtige en veelzijdige sluipmoordenaar. Binnen de kortste keren weet hij zijn vijanden op zeer creatieve manieren uit te schakelen met de meest uiteenlopende middelen.

Volleerde Hidden One

Ondanks zijn ruwe bolster worden zijn kwaliteiten ontdekt door de ‘Hidden Ones’, zoals de Assasins zichzelf noemen naar hun verborgen bestaan. Zo weet hij aan zijn leven in Bagdad te ontsnappen. Met behulp van Roshan, zijn leermeester, keert hij terug Alamut, de oorsprong en thuishaven van de Assassins. Daar leert hij zijn achtergrond kennen en ontwikkelt hij zich tot volleerde Hidden One.

Strijden in Bagdad’s Gloriedagen

In zijn strijd als Hidden One doorkruist hij vier bekende wijken van Bagdad. Klimmend over muren en daken, wordt hij ondersteund door zijn trouwe adelaar Enkidu.Als Basim het drukke Bagdad verkent, ontdekt hij allerlei belangrijke incidenten uit het verleden en komt aanraking met onvergetelijke karakters uit Bagdad’s gloriedagen.
Met de steun en aanwijzingen van de machtig vertegenwoordigde Hidden Ones in Bagdad weet Basim sluipend zijn vijanden te elimineren.