Art Of Rally Key Kopen. Art Of Rally Steam PC Key prijzenvergelijk.

Over Art Of Rally

Vergelijk prijzen en koop Art Of Rally key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Art Of Rally rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

Rallyracers neigen naar het zogenaamde sim-race-subgenre, dat een breder publiek van racegamers kan beperken of intimideren. Niet zo met de Art of Rally van Funselektor Labs, waar een toegewijde coureur zoals ik zich net zo thuis voelt als iedereen met een gamepad in hun handen. En Art of Rally beknibbelt niet op de ervaring, sfeer en vooral de nostalgie van de beste banen, auto’s en tijd in de sportgeschiedenis van rallyracen.

Ik had dit niet verwacht, gezien wat ik het leukst vind aan rallytitels, zoals de zojuist uitgebrachte WRC 9 en Codemasters ‘uitstekende Dirt-serie. De overhead, teruggetrokken weergave van de baan en de primaire kleurenomgeving die ik in screenshots zag, gaven me een huiverig Smashy Road-gevoel. Maar dat werd al snel ongedaan gemaakt, gewoon door wat instellingen te doen en het cameraperspectief te veranderen.

De acht camera-instellingen voor Art of Rally hebben me geholpen mijn ervaring beter aan te passen dan de vier moeilijkheidsgraden. Ga hoog en je krijgt een beter voorbeeld van wat je te wachten staat. Ga dichterbij en bekijk misschien twee beurten vooruit, maar verkrijg meer precisie bij het vinden en nemen van de top van een bocht.