ARMA 3 Key Kopen. ARMA 3 Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen in Nederland en koop ARMA 3 key goedkoop! Nadat je een sleutel hebt gekocht bij een van onze vertrouwde en legale Game-Key-leveranciers, kun je met de game-sleutel ARMA 3 rechtstreeks op Steam op pc downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 26-02-2024 voor een ARMA 3 sleutel in Nederland is € 4.04

Arma III is een video game waarbij het militaire aspect centraal staat. De game is uitgebracht in 2013 door Bohemia Interactive. In de game zitten zowel shooter elementen als zeer tactische gameplay.

Kruip in de huid van een militair

In de offline campaign mode speel je als een normale militair. Je krijgt steeds verschillende opdrachten. Zo moet je regelmatig gevechten aangaan met rebellen, maar ook bijvoorbeeld het zoeken naar vijanden met een drone is onderdeel van de game. De game speelt zich af rond 2035, maar qua techniek en wapens lijkt het nog steeds erg op de tijd waarin wij momenteel leven. De singleplayer campaign mode zit vol actie, avontuur en spanning. Geen missie is hetzelfde. Wanneer je denkt rustig met een voertuig naar een andere plaats te rijden, komen er uit het niets vijanden tevoorschijn en ontstaat er een hevig gevecht. Je moet altijd alert blijven en tactisch blijven nadenken.

Speel online en vorm een eigen peloton

Voor de echte liefhebbers van ARMA III is er de mogelijkheid om een eigen groep op te richten. Role-playing is binnen deze groepen vaak erg populair. Dit houdt in dat alle spelers doen alsof zij daadwerkelijk militaire zijn met een missie. Hierbij komt vaak heel veel tactiek en geduld kijken. Dit onderdeel is echt gemaakt voor liefhebbers van een realistische leger simulatie. De game heeft echter ook verschillende gamemodes voor personen die meer van het shooter aspect houden. Zo zijn er servers waar bijvoorbeeld Battle Royale op kan worden gespeeld. Dit is een spel waarin iedere speler ergens in de wereld wordt gezet, en vervolgens alle andere spelers moet uitschakelen.

Speel een campaign met je vrienden

ARMA III heeft ook de mogelijkheid om een online campaign te spelen met enkele personen. Net als in de singleplayer campaign mode krijg je een bepaalde taak die moet worden uitgevoerd. Het enige verschil is dat nu alle, of in ieder geval een deel van de militaire daadwerkelijk bestuurd worden door spelers. Opdrachten verschillen van het bewaken van een bepaald object tot het overnemen van een dorp. De vijanden zijn in deze gamemode wel allemaal AI’s.

Pas de game aan met downloadbare content

Net als veel andere spellen maakt ARMA III ook gebruik van mods. In de Steam Workshop kunnen items worden gedownload voor de game. Denk hierbij aan nieuwe legervoertuigen, maar ook aan eigengemaakte campaignes. Alle creaties zijn door de community gemaakt. De makers weten vaak als geen ander wat spelers nog missen in de game, en maken dit daarom zelf. Zo kun je de game aanpassen naar je eigen voorkeuren, waardoor het spelen nog leuker wordt!