Arma 2 Key Kopen. Arma 2 Steam PC Key prijzenvergelijk.

Over Arma 2

Vergelijk prijzen en koop Arma 2 key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Arma 2 rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

ArMA II

Het spel

Het spel speelt zich af in de fictieve staat Chernarus en is een oorlogsimulatiegame. Leuk weetje is wel dat de decors in het spel gebaseerd zijn op echte plaatsen in de oude Sovjet-gebieden. Het verhaal gaat over de 27e Marine eenheid die wordt opgeroepen voor de oorlog.

De speler van de game is lid van een team van vijf die als eersten op het terrein arriveren en de situatie moeten verkennen. De start van een ongeziene strijd.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Arma 2 tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Arma 2 op Keysforgames.nl