Arkham Horror Mothers Embrace Key Kopen. Arkham Horror Mothers Embrace Steam PC Key prijzenvergelijk.

Over Arkham Horror Mothers Embrace

Vergelijk prijzen en koop Arkham Horror Mothers Embrace key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Arkham Horror Mothers Embrace rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

Arkham Horror Mothers Embrace is een turn-based gevechtsonderzoeksspel dat zich afspeelt tegen de achtergrond van de cultwereld van H.P. Lovecraft. Ontwikkeld en gepubliceerd door Asmodee Digital.

Het verhaal begint wanneer een astronomieprofessor dood wordt aangetroffen in haar landhuis en alles erop lijkt te wijzen dat ze het slachtoffer was van een monsterlijke moord. Speel als een van de 12 beroemdste protagonisten van deze serie, elk met hun eigen vaardigheden, en stel je team van onderzoekers samen om te proberen deze duistere zaak op te lossen. Zoek aanwijzingen, voer ondervragingen uit en doorloop negen hoofdstukken om goed en kwaad te ontrafelen. Je onderzoek voert je naar iconische locaties in het fantastische universum van H.P. Lovecraft, van Miskatonic University tot Arkham Psychiatric Asylum via de gevaarlijke bayou.

Veel plezier met het ontdekken van de magische wereld!