ARK Survival Evolved Key Kopen. ARK Survival Evolved Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen in Nederland en koop ARK Survival Evolved key goedkoop! Nadat je een sleutel hebt gekocht bij een van onze vertrouwde en legale Game-Key-leveranciers, kun je met de game-sleutel ARK Survival Evolved rechtstreeks op Steam op pc downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 27-09-2023 voor een ARK Survival Evolved sleutel in Nederland is € 0.78

Ark: Survival Evolved is een avontuurlijke survivalgame gemaakt door Studio Wildcard samen met Instinct Games, Efecto Studios en Virtual Basement. De game uitgebracht in augustus 2017 voor PlayStation 4, Xbox One, Microsoft Windows, OS X en Linux. In het spel moet je proberen overleven wanneer je gestrand bent op een eiland vol dinosaurussen en andere dieren. Er zijn ook tal van gevaren en mogelijk vijandige spelers.

Het spel wordt gespeeld vanuit derde persoon of vanuit de eerste persoon en de prachtige open wereld wordt te voet of met een dier verkend. Spelers kunnen wapens en zelfgemaakte wapens gebruiken om zich te verdedigen tegen vijandige spelers en dieren. Om jezelf te verdedigen kun je een basis bouwen waarin je kunt schuilen en waardevolle spullen kunt stockeren. De game heeft trouwens ook singleplayer en multiplayer opties.

De geboorte van ARK begon in oktober 2014. Het ontwikkelingsteam deed onderzoek naar het uiterlijk van de dieren, maar nam een ​​creatieve licentie voor game doeleinden. Een van de spelmodussen, Survival of the Fittest, werd in maart 2016 uitgebracht als gratis vrij te spelen game. Instinct Games werd dan ingehuurd om de ontwikkeling van het spel te vergemakkelijken. Verschillende uitbreidingen van het spel zijn ook te verkrijgen als downloadbare content: The Center, Primitive Plus, Scorched Earth, Ragnarok en Aberration.

Planten kweken en groeien

Kies zaden uit de wildernis om je heen, plant ze in percelen, geef ze water en voed ze met kunstmest. Je planten groeien snel om heerlijke en zeldzame vruchten te produceren, die ook kunnen worden gebruikt om te koken en nuttige voorwerpen te maken. Verken zeldzame plantenzaden die krachtige eigenschappen hebben.

Wek tot leven

Door zeldzame items naar speciale locaties te brengen, kun je de aandacht lokken van de mythische wezens van de ARK, die wezens zullen arriveren voor de strijd. Deze gigantische monsters bieden een fantastische ervaring voor ervaren groepen spelers en hun legers. Eenmaal ze verslagen zijn zal je beloond worden met speciale items.

Verken en ontdek

De mysterieuze wereld van ARK is een formidabele omgeving, samengesteld uit vele natuurlijke en onnatuurlijke gebieden, bovengronds, ondergronds en onder water. Ontwikkel je ARK kaart in het spel volledig door de mooie wereld te ontdekken, duid er speciale locaties op aan en maak een kompas of coördinaat om te helpen bij het verkennen met andere spelers. Terwijl je de prachtige wereld verkent en vecht met vijanden en dieren kun je elkaar up-to-date houden via de spraakchat en de gewone chat zodat jullie altijd samen kunnen strijden.