Aragami 2 Key Kopen. Aragami 2 Steam PC Key prijzenvergelijk.

Over Aragami 2

Vergelijk prijzen en koop Aragami 2 key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Aragami 2 rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

Aragami 2 is een stealth game in Aziatische stijl, de game is gemaakt door Lince Works, en uitgegeven door Lince Works, en Yooreka Studio China. In deze third person game kruip je in de huid van een Ninja, die schaduwen weet te controleren. Sluit je aan bij het schaduwen leger, en bescherm de mensen die je lief hebt.

Het verhaal van Aragami 2

In Aragami 2 ben jij de laatste elite krijger die is overgebleven van de Aragami familie. De familie is in het verleden slachtoffer geworden van een bovennatuurlijke aandoening. Deze heeft het lichaam aangetast, een grote impact gehad op de geest. De familie, en nu alleen nog jij bent in de greep van de Aragami Shadow Essence. Dit is een mysterieuze kracht die jouw in staat stelt om schaduwen te beheersen. Je kunt er in een staat van verwarring van komen, maar de Aragami laat zich niet gek maken, en gebruikt deze kracht vol dankbaarheid. Gebruik het om speurtochten op te lossen, en voer opdrachten uit die je in de gehele vallei kunt vinden. Deze zijn nodig om het levensonderhoud in het dorp te verzekeren. Maar ook om de Aragami te bevrijden die in de handen zijn van het invasieleger, en misbruikt worden als slaaf.

Mooie graphics en samenspel

Je kunt alleen in het verhaal stappen, maar ook samen met 3 andere spelers, dankzij de co-op functie. Werk samen je weg door de mooie wereld vol actie, en zet je krachten in op een slimme manier. Sluip door de straten, over de daken, en langs de bomen als een echte ninja. Leg je vijanden om met fenomenale tactieken, en maak nieuwe vrienden. Deze game met prachtige graphics zal je niet snel vergeten, en mag dan ook zeker niet in jouw collectie ontbreken.