Ancestors The Humankind Odyssey Key Kopen. Ancestors The Humankind Odyssey Steam PC Key prijzenvergelijk.

Over Ancestors The Humankind Odyssey

Vergelijk prijzen en koop Ancestors The Humankind Odyssey key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Ancestors The Humankind Odyssey rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

Ancestors: The Humankind Odyssey is een third-person open wereld survivalgame waarin je gaat verkennen, uitbreiden en evolueren om je clan naar de volgende generatie te brengen in dit opwindende nieuwe avontuur van de maker van Assassin’s Creed.

Odyssee

Begeef je op de meest ongelooflijke odyssee die de mensheid kent: menselijke evolutie. Verspreid je van 10 miljoen tot 2 miljoen jaar geleden, begin je reis, vóór ons, in het Neogene tijdperk in Afrika. Verken een mooie maar meedogenloze wereld, van slingeren door boomtakken in de jungle tot het besluipen van prooien over de gouden savanne graslanden. Bepaal welke attributen je moet leren en slijpen om kennis door te geven aan toekomstige generaties, van crafting tools tot het verbeteren van ontwijkende tactieken tegen roofdieren. Net zoals het echte leven, zorg ervoor dat je eet, drinkt en slaapt om in leven te blijven en de energie te hebben om elk gevaar te trotseren dat op je pad kan komen.

Laat je clan groeien en vind kracht in aantal naarmate je verder komt in kritieke evolutionaire stadia van menselijke evolutie. De keuzes die je maakt zullen het verhaal van je clan schrijven en bepalen of je je evolutie kunt overleven.

Met als belangrijkste kenmerken:

– Verken Ruthless Africa
– Breid je territorium uit en laat je clan groeien
– Kies hoe je wilt overleven