Ancestors Legacy Key Kopen. Ancestors Legacy Steam PC Key prijzenvergelijk.

Over Ancestors Legacy

Vergelijk prijzen en koop Ancestors Legacy key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Ancestors Legacy rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

Ancestor’s Legacy is een realtime strategiespel. Dit spel speelt zich af in de periode van het jaar 1000 tot ongeveer 1200, dus tijdens de middeleeuwen. In het spel laat de speler verschillende middeleeuwse groepen tegen elkaar vechten. Door goede strategieën toe te passen kan de speler de strijd van zijn tegenstander winnen.

Algemene informatie

Het spel is vanaf 22 mei 2018 beschikbaar op Steam. De ontwikkelaar van het spel is “Destructive Creators.” De Destructive Creators hebben al eerder spellen uitgebracht: “Hatred” en “IS Defense.” Het spel “Hatred” heeft voor veel ophef gezorgd en is zelfs in een aantal landen verboden geworden omdat het zeer gewelddadig is. Nu heeft de ontwikkelaar er voor gekozen om een middeleeuws spel uit te brengen. De uitgever van het spel is “1C Company.” Dit bedrijf heeft vooral veel oorlogs- en gevechtsspellen uitgebracht. Ancestor’s Legacy zal beschikbaar zijn op de PC en op de Xbox. De prijs voor het spel zal rond de veertig euro liggen.

Gameplay

Het spel speelt zich, zoals al eerder genoemd, af tussen de tiende en twaalfde eeuw. Er is in het spel de mogelijkheid om alleen te spelen, maar je hebt ook de optie om met meer mensen te spelen. De spelers gaan middeleeuwse gevechten aan met een zelf samengestelde groep strijders uit de middeleeuwen. Je kunt vechten tegen de spelcomputer of tegen andere spelers. Het belangrijkste onderdeel in het spel is strategie. Er is een goede strategie nodig om de strijd te winnen. Op de Steam website is er nu al een gratis bètaversie beschikbaar.