Amnesia Dark Descent Key Kopen. Amnesia Dark Descent Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen in Nederland en koop Amnesia Dark Descent key goedkoop! Nadat je een sleutel hebt gekocht bij een van onze vertrouwde en legale Game-Key-leveranciers, kun je met de game-sleutel Amnesia Dark Descent rechtstreeks op Steam op pc downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 09-12-2023 voor een Amnesia Dark Descent sleutel in Nederland is € 4.33

Met dezelfde geest als de eerdere spellen van de ontwikkelaar Frictional Games is Amnesia een avonturengame gespeeld vanuit het perspectief van een eerste persoon. Het spel behoudt de fysieke objectinteractie die in de Penumbra-serie wordt gebruikt, waardoor op fysica gebaseerde puzzels en interacties mogelijk zijn, zoals het openen van deuren en het bevestigen van machines.

Angst was nog nooit zo intens

Eind augustus 1839 ontwaakt Daniel, een jongeman uit Londen, in de donkere en lege zalen van het Pruisische kasteel van Brennenburg, met weinig of geen herinneringen over zichzelf of zijn verleden. Alles wat hij zich kan herinneren is zijn naam, dat hij in Mayfair woont en dat er iets op hem jaagt. Hij heeft een briefje geschreven aan zichzelf, die hem vertelt dat hij opzettelijk zijn eigen geheugen heeft gewist en wordt opgejaagd door een “schaduw”, en hem opdraagt ​​om af te dalen naar het Binnenste Heiligdom van het kasteel om zijn baron te vinden en te doden, Alexander. Terwijl hij zich een weg baant door het kasteel, leert Daniel geleidelijk aan zowel over zijn mysteries als over zijn eigen verleden, door middel van aantekeningen en dagboeken die hij vindt, evenals door plotselinge flashbacks en visioenen.

Unieke eigenschappen

  • Sommige gebieden lijken een leuke plek om te wonen, andere zijn vreemd.
  • Gedurende de reis zul je veel aantekeningen vinden die rondslingeren. Veel hiervan zijn aantekeningen betreffende een puzzel die je binnenkort zult oplossen.
  • Er zijn drie verschillende eindes. Welke je krijgt hangt af van wat je doet in de laatste kamer.
  • Bonusinhoud om je te belonen voor je inspanningen.