American Truck Simulator Washington Key Kopen. American Truck Simulator Washington Steam PC Key prijzenvergelijk.

Over American Truck Simulator Washington

Vergelijk prijzen en koop American Truck Simulator Washington key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key American Truck Simulator Washington rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

American Truck Simulator Washington is een uitbreiding op American Truck Simulator van SCS Software.

In de uitbreiding krijgt de speler de mogelijkheid om de staat Washington te ontdekken. Er is 3800 mijl aan nieuwe wegen toegevoegd en de speler krijgt de beschikking over 16 nieuwe steden: Vancouver, Longview, Aberdeen, Olympia, Tacoma, Seattle, Everett, Port Angeles, Bellingham, Omak, Wenatchee, Yakima, Kennewick, Grand Coulee, Spokane en Colville. Op de wegen zijn dynamische snelheidsaangevers met LED verlichting en 10 truckstops. De speler moet met zijn vrachtwagen vrachten vervoeren tussen de steden om zo genoeg te verdienen om te groeien in de truckerwereld.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download American Truck Simulator Washington tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel American Truck Simulator Washington op Keysforgames.nl