American Truck Simulator Idaho Key Kopen. American Truck Simulator Idaho Steam PC Key prijzenvergelijk.

Over American Truck Simulator Idaho

Vergelijk prijzen en koop American Truck Simulator Idaho key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key American Truck Simulator Idaho rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

SCS Software blijft het park uitkomen met American Truck Simulator en hun nieuwste uitbreiding, de prachtige staat Idaho. Door American Truck Simulator te spelen, kun je zoveel ongelooflijke bezienswaardigheden zien. Soms is er echter zoveel te zien dat je niet de kans krijgt alles in je op te nemen.

De viewpoint-functie is bedoeld om dat dilemma op te lossen en tegelijkertijd wat historisch onderwijs te bieden aan diegenen die meer willen weten over de grote delen van Idaho. Wat betreft hoe deze nieuwe functie werkt, hoeven spelers alleen maar geselecteerde locaties te zoeken en vervolgens een in-game filmpje te activeren.

Zowel door het spelen van deze uitbreiding, getiteld American Truck Simulator Idaho, als door het online bekijken van afbeeldingen van de staat, heeft het inderdaad de titel van de Gem State verdiend – ik kan zien waarom de mensen die daar wonen lekker stil blijven; ze willen waarschijnlijk niet dat iets hun idyllische stukje hemel verstoort.