Amazing Cultivation Simulator Key Kopen. Amazing Cultivation Simulator Steam PC Key prijzenvergelijk.

Over Amazing Cultivation Simulator

Vergelijk prijzen en koop Amazing Cultivation Simulator key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Amazing Cultivation Simulator rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

Amazing Cultivator Simulator is een game ontwikkeld door GSQ games en gepubliceerd door Gamera Game. Dit spel simuleert het beheer van een sekte in de oosterse mystieke wereld van de Chinese mythologie. Het omvat een groot aantal verschillende aspecten zoals het verbeteren van personages en het bouwen van een tempelcomplex. Je raakt verzeild in het bestrijden van gevaarlijke mythologische beesten je moet afreizen naar alle uithoeken van de wereld. Je bent ook verantwoodelijk voor de banden met andere sekten. En dat vereist de noduige diplomatie in de omgang met mensen uit andere sekten. Er valt enorm veel te leren dus het is goed opletten geblazen. Er zijn een groot aantal leercurves te doorlopen voordat je succesvol kunt cultiveren. Er valt enorm veel te leren en je komt steeds voor nieuwe uitdagingen te staan. Je moet veel leren en wel heel snel.

Energie cultiveren

Je moet bijvoorbeeld de mensen in je sekte te eten geven en voorzichtig zijn met wat ze zelf oppakken om op te eten. Je hebt een cultivatiesnelheidsbonus nodig om vaardigheden goed te kunnen gebruiken. Je moet strijden om nieuwe vaardigheden te krijgen die je alleen kunt krijgen als je een gevestigde Gouden Kern of Primordiale Geest hebt. Telkens als je cultiveert, zet je je uithoudingsvermogen om in verfijnde energie, wat direct bijdraagt aan maximale energie. Hoe sneller je cultiveert, hoe sneller je verfijnde energie terugkrijgt. Omdat het spel erg langzaam is om aan te beginnen, heb je een cultivatiesnelheidsbonus nodig voordat je gebruik kunt maken van de binnenste geheime informatie.Het is een zeer uitdagend spel voor gevorderde spelers die tijd hebben om zich te verdiepen in dit mysterieuze spel.

Spreuken

Dit spel heeft de juiste commando’s nodig, iedereen heeft bijvoorbeeld specifieke kleding en uitrusting. Je kunt spreuken op mensen loslaten en automatische genezing laten gebeuren. De verhoudingen met andere sektes zijn van levensbelang omdat je vrienden nodig hebt in verschillende gebieden. Gebruik spreuken op iedereen of gebruik spreuken op een specifieke persoon en betover de boel. Je bent verantwoordelijk om alles in de gaten te houden om een wereld in stand te houden.

Buiten de stad

Maar pas op in de bergen… het ontwakingsproces van wilde dieren kan even duren, dus als je kunt neem je een voorsprong. Ze kunnen zomaar terugkeren naar de vorm van een beest. Gelukkig kun je ze altijd doden voor een aantal snelle huiden van demonen en beestenbloed. Misschien kun je ze zelfs uitschakelen en opnieuw temmen.