Aliens Fireteam Elite Key Kopen. Aliens Fireteam Elite Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen in Nederland en koop Aliens Fireteam Elite key goedkoop! Nadat je een sleutel hebt gekocht bij een van onze vertrouwde en legale Game-Key-leveranciers, kun je met de game-sleutel Aliens Fireteam Elite rechtstreeks op Steam op pc downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 21-09-2023 voor een Aliens Fireteam Elite sleutel in Nederland is € 3.41

Je bent vast wel bekent met de Aliens films? Met deze game ben jij zelf de hoofdrolspeler. De game is gemaakt door Cold Iron Studios en uitgegeven in samenwerking met Focus Home Interactive. Je kunt de game alleen spelen, maar ook online met de co-op multiplayer functie. Fans van horror en spanning zullen zeker genieten van deze game, en als je fan bent van de Aliens-reeks mag deze game al helemaal niet ontbreken in jouw collectie.

Het verhaal van Aliens Fireteam Elite

In Aliens Fireteam Elite maak je deel uit van een gehard team van mariniers. In de single player worden deze teamgenoten bestuurd door de computer, maar online kunnen jouw vrienden deze rol vervullen. Het doel is om de groeiende Xenomorph-dreiging te bestrijden en de Aliens uit te schakelen. In de game kun je gebruik maken van een arsenaal aan wapens waarmee je de monsters kapot kunt schieten. Je komt in aanraking met vier unieke campagnes die zeker een goede toevoeging zijn op de al bekende verhaallijnen van de Aliens-reeks.

Uiterlijke kenmerken

In de game kun je jouw eigen Marinier maken, en verschillende klassen aan jouw personage koppelen. Denk aan wapens, uitrusting en voordelige hulpmiddelen. Je kunt kiezen uit vijf verschillende klassen, namelijk Gunner, Technician, Demolisher, Doc en Recon. In Aliens Fireteam Elite krijg je de beschikking over meer dan 30 wapens en meer dan 70 mods en hulpstukken. Dit moet genoeg zijn om de Aliens uit te schakelen. Maar gemakkelijk zal het niet worden.