Alan Wake Remastered Key Kopen. Alan Wake Remastered Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen in Nederland en koop Alan Wake Remastered key goedkoop! Nadat je een sleutel hebt gekocht bij een van onze vertrouwde en legale Game-Key-leveranciers, kun je met de game-sleutel Alan Wake Remastered rechtstreeks op Steam op pc downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 07-06-2023 voor een Alan Wake Remastered sleutel in Nederland is € 12.99

Alan Wake Remastered is een actie-avonturenspel dat is ontwikkeld door Remedy Entertainment en is uitgegeven door EPIC GAMES.

In dit bekroonde actie-thrillerfilmpje gaat de radeloze schrijver Alan Wake (Alan Wake) oog in oog op zoek naar zijn vermiste vrouw, Alice. Na zijn mysterieuze verdwijning in de stad Bright Falls in de Pacific Northwest, vond hij een pagina uit een horrorverhaal dat door hem zou zijn geschreven, maar hij herinnert het zich niet meer. Wake werd al snel gedwongen te twijfelen aan haar geestelijke gezondheid, en terwijl de pagina’s zich ontvouwden, kwam het verhaal voor haar eigen ogen uit: de vijandige aanwezigheid van bovennatuurlijke duisternis ving iedereen die ze tegenkwam en duwde hen aan haar zijde. Hij had geen andere keuze dan de krachten van de duisternis het hoofd te bieden, met alleen zijn zaklamp, pistool en gebroken geest. De nachtmerrieachtige reis om het ongelooflijke mysterie waarmee hij wordt geconfronteerd te ontrafelen, zal hem de nacht in slepen.

Speel Alan Wake Remastered en duik in een onvergetelijk avontuur!