Airtone Key Kopen. Airtone Steam PC Key prijzenvergelijk.

Over Airtone

Vergelijk prijzen en koop Airtone key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Airtone rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

Airtone

Airtone is een virtual reality muziekspel gebaseerd op arcadegames. Het spel is geproduceerd en ontwikkeld door historia Inc en uitgeven door AMG GAMES, de release vond plaats op 8 juni 2017.

Het spel wordt bediend met de virtual reality controllers. Door de juiste bewegingen te maken en de juiste knoppen in te drukken speel je mee met de muziek. Als speler werk je samen met Neon, het hoofdkarakter in deze game. In het spel zijn meerdere moeilijkheidsgraden aanwezig, zo blijft het spel altijd erg uitdagend.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Airtone tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Airtone op Keysforgames.nl